Hack After Dark

Hack After Dark

Ookko Nää Hakkeri, Turvaakko Nää Tietua, Pelekääkkö Nää Kyperpolliisia?

Hack After Dark on Oulussa järjestettävä tietoturva-aiheinen tapahtuma. Tapahtuma on vapaamuotoinen, sisältää puheenvuoroja, verkostoitumista ja yhdessäoloa.

Tapahtuma järjestetään taas vuonna 2022. Aiempina vuosina tapahtumaan on osallistunut noin 70 osallistuja. Illan päätteeksi on verkostoiduttu, saunottu ja pidetty mahtava hakkerivisa.

Sponsoriksi?

Tulevalle tapahtumalle haussa tukijoita.

AIKA

xx.xx.2021 - noin klo 11:00 - 00:00

OHOJELMA

Puhujaksi?
Onko sinulla jotain hakkerihenkistä kerrottavaa, jonka haluat jakaa yleisölle? Olitpa sitten alan veteraani tai ensimmäistä kertaa puhumaan uskaltautuva, Hack After Dark haluaa kuulla siitä. Lähetä ehdotus esityksestäsi osoitteeseen hallitus-AT-tarlab.fi xx. xxxxkuuta mennessä.

Hack After Dark -esitykselle aikaa kysymyksineen ja keskusteluineeon n. 45min, puhua saat suomeksi tai englanniksi, kumpi vain tuntuu luontevammalta. Esitystä ei tallenneta, eikä streamata verkkoon. Kannustamme pitämään esityksen mahdollisuuksien mukaan suomeksi, jotta esiintymisen ja osallistumisen kynnys pysyisi mahdollisimman matalalla.

(。◕‿‿◕。)

HackerQuiz
Hacker oriented quiz for fame and glory!

Sauna

JÄRJESTÄJÄ

Tunnekko Nää Meitä?
Tarlab Oulu ry ylläpitää Oulussa yhteisöllistä työtilaa ja toimii tekniikasta, tietoturvasta, rakentelusta, askartelusta ja taiteesta kiinnostuneiden ihmisten tapaamispaikkana. Jäseneksi on tervetulleita kaikki kiinnostuneet.

Toiminta perustuu kansainvälisesti tunnetuun Hackerspace -liikkeeseen ja toiminta on pääosin jäsenten itsensä rahoittamaa. Suomessa hackerspaceista käytetään yleisesti kieleen paremmin taipuvaa sanaa ‘hacklab’.

Hacklabeja toimii ympäri Suomen ja ne kaikki löytyy Hacklab.fi yhteistyöverkoston sivustolta.

Tapahtuman järjestäjän saa kiinni osoitteesta hallitus-AT-tarlab.fi

TAPAHTUMAN TUKENA

Haluatko näkyvyyttä ainutlaatuiseen kohderyhmään ja tukea toimintaa? Ota yhteyttä hallitus-AT-tarlab.fi

MUKAAN?

Tuukko Nää Mukkaan?
Tapahtumaan ilmoittautuminen avataan lähempänä tapahtumaa.

IKÄRAJA

Holovaakko Nää Ööliä?
Tapahtuma on K-18. Tilaisuudessa saa nauttia virvokkeita kohtuudella. Illalla saunamahdollisuus, omat pyyhkeet mukaan.

PAIKKA

Löyäkkö Nää Perille?
Kerrotaan ku tiietään. Oulussa

CODE-OF-CONDUCT

Ooppa Tolokusti.
Kunnioita muita
Ole paras versio itsestäsi
Kunnioita toisten yksityisyyttä
Käyttäydy kunnolla

Esitykset: TLP

Illanvietto: Chatham house rule: “When a meeting, or part thereof, is held under the Chatham House Rule, participants are free to use the information received, but neither the identity nor the affiliation of the speaker(s), nor that of any other participant, may be revealed.”