Hack After Dark

Hack After Dark

Ookko Nää Hakkeri, Turvaakko Nää Tietua, Pelekääkkö Nää Kyperpolliisia?

Hack after Dark on Oulussa järjestettävä tietoturva-aiheinen tapahtuma. Tapahtuma on vapaamuotoinen, sisältää puheenvuoroja, verkostoitumista ja yhdessäoloa.


Sponsoriksi?
Tulevalle tapahtumalle haussa tukijoita.

Aika

Syksyllä 2020 - noin. klo 12:00 - 02:00

Call-for-participation

Halluukko Nää Puhua?

Deadline: Kesällä 2020

Ehdota omaa aihetta ohjelmaan. Päivään mahtuu 5-6 aihetta ja ne valitaan kesän aikana. Esityksen on oltava teemaan sopiva ja se saa olla yleisempi tai erittäinkin tekninen. Esityksen pituus noin 30minuuttia. Esitys voidaan pitää suomeksi tai englanniksi, kunhan se käy ehdotuksesta selvästi ilmi.

Ehdotukset voi lähettää osoitteeseen hack AT tarlab.fi. Esitysmateriaalin voi laittaa myös saataville johonkin sopivaan paikkaan.

Huom: Tarkista ettei esityksen materiaaleissa ole salassapidettävää, luottamuksellista tai muutoin leimattua tietoa (confidential, company confidential, luottamuksellinen, sisäinen jne.). Esitys voi olla työnantajan kalvopohjalla.

Showcase something

Halluukko nää näyttää jotaki?

Haluatko haastaa yleisön ratkomaan tietoturva-aiheista pähkinää? Tai koeponnistamaan prototyyppivimpainta? Muuten vain kertoa jostain ständillä? Ota yhteyttä ja kerro mitä mielessä.

Ohojelma


Järjestäjä

Tunnekko Nää Meitä?

Tarlab Oulu ry ylläpitää Oulussa yhteisöllistä työtilaa ja toimii tekniikasta, tietoturvasta, rakentelusta, askartelusta ja taiteesta kiinnostuneiden ihmisten tapaamispaikkana. Jäseneksi on tervetulleita kaikki kiinnostuneet.

Toiminta perustuu kansainvälisesti tunnetuun Hackerspace -liikkeeseen ja toiminta on pääosin jäsenten itsensä rahoittamaa. Suomessa hackerspaceista käytetään yleisesti kieleen paremmin taipuvaa sanaa 'hacklab'.

Hacklabeja toimii ympäri Suomen ja ne kaikki löytyy Hacklab.fi yhteistyöverkoston sivustolta.

Tapahtuman järjestäjän saa kiinni osoitteesta hack AT tarlab.fi

Tapahtuman tukena

Haluatko näkyvyyttä ainutlaatuiseen kohderyhmään ja tukea toimintaa?
Ota yhteyttä hack AT tarlab.fi

Mukaan?

Tuukko Nää Mukkaan?

Tapahtumaan ilmoittautuminen avataan lähempänä syksyä.

Ikäraja

Holovaakko Nää Ööliä?

Paikka

Löyäkkö Nää Perille?

Paikka ilmoitetaan myöhemmin

Code-of-conduct

Ooppa Tolokusti.

Chatham house rule: "When a meeting, or part thereof, is held under the Chatham House Rule, participants are free to use the information received, but neither the identity nor the affiliation of the speaker(s), nor that of any other participant, may be revealed."